Dakdekker in Delft gezocht voor het repareren, monteren of renoveren van uw dak? Veen Daktechniek is uw dakdekker in de regio Zuid-Holland. Heeft u een spoedklus? Wij zijn 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer +31 118 074 33 94.

Uw dakdekker in Delft

Wanneer u schade aan het dak heeft, lekkage of wanneer uw dak (gedeeltelijk) aan vervanging toe is kan Veen Daktechniek u helpen. Onze dakdekkers zijn zeer specialistisch en ervaren. U kunt ons 24 uur per dag telefonisch bereiken, dus ook wanneer er spoed bij is kunt u ons dag en nacht bereiken.

Uw dakbedekking laten renoveren of vervangen

Wij hebben veel ervaring in het monteren en vernieuwen van dakbedekking. Wilt u de dakbedekking van uw huis laten vervangen door onze dakdekker? We plaatsen ook bitumineuze bedekking. Deze dakbedekking heeft vele voordelen, zoals het duurzame karakter. Bitumineuze dakbedekking gaat zeer lang mee waardoor u er bijna geen omkijken naar en weinig onderhoud aan heeft.

Bel ons 24 uur per dag voor het verhelpen van lekkages

Heeft u last van een lekkage aan uw dak? Veen Daktechniek helpt u snel van dit probleem af. Hij spoort de lekkage op en verhelpt deze vakkundig. Uw dak is snel weer gerepareerd en de schade wordt netjes hersteld door de dakdekker.

Contact en offerte aanvraag

Heeft u een ervaren en professionele dakdekker nodig in Delft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 118 074 33 94. Wilt u een offerte ontvangen voor de renovatie of het vervangen van uw dakbedekking? Vul dan het contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.

 

Zoekt u een loodgieter in Delft die betrouwbaar en goed werk levert? Van Veen allround installatiebedrijf is uw loodgieter in de regio Zuid-Holland.

Uw loodgieter in Delft

van Veen allround installatiebedrijf is uw loodgieter in Delft. U kunt ons inschakelen voor:

  • Leidingwerk aanleggen bij renovatie.
  • Plaatsen van nieuw sanitair.
  • Nieuwe CV installatie plaatsen.
  • Lekkages verhelpen.
  • Totaalpakket voor het aanleggen van een geheel nieuwe badkamer.

Deskundige hulp bij lekkage

Heeft u last van een lekkage? Bel van Veen installatiebedrijf 24 uur per dag voor spoedreparaties. We sporen snel op waar de lekkage precies vandaan komt en repareren het netjes en vakkundig.

Complete vernieuwing van uw badkamer

Heeft u verbouwingsplannen of wilt u bepaalde ruimte renoveren? Aan vele werkzaamheden komt een loodgieter te pas. Onze loodgieter is zeer ervaren in het uitvoeren van allround klussen. Omdat we verschillende disciplines in huis hebben zijn wij in staat om u een totaalpakket aan diensten te bieden. Is uw badkamer gedateerd en wilt u nieuw sanitair en leidingwerk laten aanleggen? De loodgieter van Van Veen verzorgt een complete make-over van uw badruimte. Hij installeert uw nieuwe sanitair, legt het leidingwerk aan en plaatst tevens uw nieuwe CV installatie.

Contact en offerte aanvraag

Heeft u een ervaren en professionele loodgieter nodig in Delft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 118 074 33 94. Wilt u een offerte ontvangen voor de renovatie van uw badkamer of het vervangen van uw leidingwerk? Vul dan het contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.