Zoekt u een loodgieter in Poortugaal die betrouwbaar en goed werk levert? Van Veen allround installatiebedrijf is uw loodgieter in de regio Zuid-Holland. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken op telefoonnummer 0618495432.

Uw loodgieter in Poortugaal

van Veen allround installatiebedrijf is uw loodgieter in Poortugaal. U kunt ons inschakelen voor:

  • Leidingwerk aanleggen bij renovatie.
  • Plaatsen van nieuw sanitair.
  • Nieuwe CV installatie plaatsen.
  • Lekkages verhelpen.
  • Totaalpakket voor het aanleggen van een geheel nieuwe badkamer.

Deskundige hulp bij lekkage

Heeft u last van een lekkage? Bel van Veen installatiebedrijf 24 uur per dag voor spoedreparaties. We sporen snel op waar de lekkage precies vandaan komt en repareren het netjes en vakkundig.

Complete vernieuwing van uw badkamer

Heeft u verbouwingsplannen of wilt u bepaalde ruimte renoveren? Aan vele werkzaamheden komt een loodgieter te pas. Onze loodgieter is zeer ervaren in het uitvoeren van allround klussen. Omdat we verschillende disciplines in huis hebben zijn wij in staat om u een totaalpakket aan diensten te bieden. Is uw badkamer gedateerd en wilt u nieuw sanitair en leidingwerk laten aanleggen? De loodgieter van Van Veen verzorgt een complete make-over van uw badruimte. Hij installeert uw nieuwe sanitair, legt het leidingwerk aan en plaatst tevens uw nieuwe CV installatie.

Contact en offerte aanvraag

Heeft u een ervaren en professionele loodgieter nodig in Poortugaal? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0618495432. Wilt u een offerte ontvangen voor de renovatie van uw badkamer of het vervangen van uw leidingwerk? Vul dan het contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op.