Over Van Veen

Direct contact met de juiste vakman, korte lijnen en uitstekende kennis op het gebied van dak- en loodgieterswerk: wij zijn uw specialist in Zuid-Holland. Voor vragen kunt u ons een e-mail sturen naar [email protected] of

BEL ONS NU

Over Van Veen

Wij zijn een kleinschalig installatiebedrijf dat voornamelijk werkzaam is in Barendrecht en omstreken. We hebben jarenlange ervaring en expertise opgedaan. Als installatiebedrijf nemen wij verschillende zaken voor onze rekening.

We hebben vooral naam gemaakt als specialist in dakdekken (dakbedekking, dakreparatie en hulp bij daklekkage) en loodgietersdiensten (sanitair, totaalonderhoud en de aanleg van leidingwerk). Door de combinatie van vaardigheden is Van Veen uitgegroeid tot een klein bedrijf dat nog steeds groots aan de weg timmert met zeer uiteenlopende klussen.

Van Veen onderscheidt zich door kleinschaligheid en diversiteit. Dit heeft voor u als klant veel voordelen. Zo zijn de lijntjes altijd kort: wilt u iets bespreken of suggesties aanleveren op korte termijn? Dit kan. We zijn laagdrempelig benaderbaar en vinden persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste kwaliteit leveren. Tevreden klanten zijn ons zeer waardevol.