De dakdekker in Barendrecht

Dakdekken is een ambacht. Een ambacht dat we bij Veen Daktechniek volledig onder de knie hebben. Wilt u droog zitten, en heeft u een dakdekker in Barendrecht nodig voor het repareren, monteren of renoveren van uw dak? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

dakdekker barendrecht

Specialist op het gebied van alle daken

Onze dakdekkers zijn specialistisch en hebben veel ervaring. Wij kunnen nieuwe daken aanleggen, bijvoorbeeld wanneer u de bestaande dakbedekking wil vervangen. Met ruim 10 jaar ervaring werken we netjes en secuur, met de beste materialen. Zo werken we rond de schoorsteen, en vormen dakkapellen of dakramen geen uitdaging voor ons. Wij zorgen ervoor dat u lekker onder de pannen bent!

Dakdekker Barendrecht: voor reparatie

Er zijn vele redenen om een dakdekker in te schakelen. In Nederland hebben we regelmatig te maken met een fikse storm, en ook regen is ons niet vreemd. Deze kunnen schade aan uw dak toebrengen. Dat is vervelend, want we willen natuurlijk allemaal droog zitten! Veen Daktechniek, uw dakdekker in Barendrecht en omstreken, kan dit probleem vlot verhelpen. De dakdekker spoort de lekkage op en verhelpt deze vakkundig. Uw dak is snel weer gerepareerd en de schade netjes hersteld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
De offerte ontvangt u gratis van ons. U bepaalt zelf wat u met de offerte wilt doen.

Voorkom dakschade

dakwerken barendrecht

Nog beter dan uw dak laten repareren is natuurlijk om de schade te voorkomen. Het is een goed idee om potentiële problemen voor te zijn, zeker bij een wat oudere woning. In dat geval kunt u ons inschakelen voor een dakinspectie! Het dak is namelijk één van de meest kwetsbare gedeelten van uw woning. Als uw dak eenmaal lekt zal dit na verloop van tijd de rest van uw huis aantasten, dus wees er snel bij om extra onvoorziene kosten te voorkomen. Uw dakdekker Barendrecht verzorgt een dakinspectie voor u, snel en eenvoudig!

Compleet nieuwe dakbedekking

Er zijn verschillende redenen om de dakbedekking van uw huis onder handen te nemen. Wellicht is het tijd voor renovatie, om problemen te verhelpen of te voorkomen. Het kan natuurlijk ook zijn dat uw smaak is veranderd, en dat u wilt overstappen naar een andere dakbedekking voor esthetische redenen. Wij adviseren u graag over onderhoud en duurzaamheid van uw dakbekleding. Zo verzekeren we u van een dak dat laag in onderhoud is, en lang meegaat. Wel zo fijn!

Wat doet een dakdekker precies?

Een dakdekker is iemand die een beschermende laag aanbrengt op een hellend of plat dak, om dit te beschermen tegen water, sneeuw en wind. Veelgebruikte materialen voor dakbedekking zijn bitumen, dakpannen (van geperst beton of gebakken klei), dakspanen (ook wel houten schaliën of houten shingles), kunststof, metalen (bijvoorbeeld koper, zink of lood), leisteen, riet of stro.

Kosten van de dakwerken

Wat gaan de dakwerken kosten, mocht u ze door ons laten verrichten? De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. We kunnen wel een prijsindicatie geven zodat u weet wat u kunt verwachten. Onderstaand de prijsindicaties per dienst. De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 • Reparaties van het dak
  Reparatie plat dak: tussen €150 en €250 per M2, met bitumen worden de zwakke punten vervangen.
  Reparatie hellend dak: tussen €175 en €275 per M2, met dakpannen worden de zwakke punten vervangen.
 • Toplaag van een plat dak vervangen
  De prijs is afhankelijk van de grootte van het dakoppervlakte. U kunt uitgaan van €45 tot €75 per M2. De uiteindelijke M2 prijs is inclusief arbeid en materiaal, met daarbij 10 jaar garantie.
 • Geheel plat dak vervangen
  De prijs is afhankelijk van de grootte van het dakoppervlakte. U kunt uitgaan van €85 tot €125 per M2. De uiteindelijke M2 prijs is inclusief arbeid en materiaal, met daarbij 10 jaar garantie.
 • Dakinspectie plus rapportage
  Rapportage (foto’s), uitleg en conclusie. De standaard prijs is €145.
 • Dakonderhoud
  De prijs is voor dakonderhoud en een controle op vuil is tussen de €100 en €200. Dit is inclusief arbeid en materiaal.
 • Dakkapellen
  De prijs voor dakkapellen is afhankelijk van veel factoren. Hoe groot is de dakkapel, kunnen we de dakkapel eenvoudig bereiken? De prijs is vanaf €680 en varieert tussen de €45 per m2 en €75 per m2. Dit betreft de toplaag. We geven dan 10 jaar garantie en de prijs is inclusief arbeid en materiaal.

De arbeid manuren hebben we reeds in de prijzen verwerkt. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. U weet bij ons precies waar u aan toe bent!

  Waardoor worden de kosten van dakwerken bepaald?

  De kosten van verschillende dakdekkers in Barendrecht lopen nogal uiteen. De uurtarieven liggen ver van elkaar. Ieder dakbedrijf bepaalt zelf wat de verschillende dakwerkzaamheden kosten. Het type dakwerk is van grote invloed op de prijs. Ook de materialen die worden gebruikt bepalen de uiteindelijke prijs van de klus. De kosten zijn beïnvloed door de volgende factoren:

  • Het uurtarief van een dakdekker
  • De kosten van de materialen
  • Het soort dakwerk

  Bij Veen Daktechniek bent u zeker van de allerlaagste prijs. We vinden uw tevredenheid het allerbelangrijkst. Daarbij moet de service van een dakdekker voor iedereen toegankelijk zijn. Het dak beschermt uw volledige woning. Hier moet vakkundig mee om worden gegaan. Wij bieden professionele hulp voor uw dak tegen lage prijzen.

  Op zoek naar een dakdekker uit uw regio?
  Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

  Verschillende dakbedekkingen

  Dakwerken barendrecht

  Veen Daktechniek is een allround dakdekkersbedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in vele soorten dakbedekking. Zo plaatsen we ook bitumineuze bedekking. Dit is een dakbedekking met vele voordelen, zoals weinig onderhoud en lange duurzaamheid. Bitumen is een materiaal dat in Nederland al ruim 70 jaar lang wordt gebruikt, voornamelijk op platte daken. Vroeger werd bitumen gebruikt om schepen waterdicht te maken. Dit zegt natuurlijk wel iets over de sterkte van dit materiaal, en betekent zeker dat het waterdicht is.

  Dakpannen zijn in Nederland al jaren enorm populair. Ze hebben dan ook vele voordelen. Zo hebben dakpannen een lange levensduur. Afhankelijk van het materiaal hoeft u dakpannen meestal pas te vervangen pas na 30- 50 jaar, vaak gaan ze zelfs nog langer mee. Gedurende deze levensduur hoeft u ook maar weinig onderhoud uit te voeren. Bovendien zijn ze zeer goed bestand tegen verschillende soorten neerslag en de vrieskou, waarmee we in Nederland gedurende de winter te maken krijgen. Vooral op schuine daken zijn dakpannen dan ook een uitstekende dakbekleding!

  Natuurlijk zijn er nog andere soorten dakbedekking mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  Uw dakdekker Barendrecht is een veelzijdig dakspecialist

  Onze dakdekkers zijn vakmannen, ware ambachtslieden. Het is uiteraard belangrijk om een dakdekker te kiezen die kennis heeft van alle nieuwe snufjes op het gebied van daken. Bij Veen Daktechniek bent u verzekerd van goed opgeleide vakmensen, met kennis en ruime ervaring. Onze dakdekkers volgen de nieuwste technieken in dakbedekking op de voet. Zodoende zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, om u uitstekend te kunnen helpen.

  Veen daktechniek: persoonlijke aanpak

  Wij zijn een kleinschalig installatiebedrijf dat voornamelijk werkzaam is als dakdekker in Barendrecht en omstreken. We hebben jarenlange ervaring en expertise opgedaan. We onderscheiden ons door kleinschaligheid en diversiteit. Dit heeft voor u als klant veel voordelen. Zo zijn de lijntjes altijd kort: wilt u iets bespreken of suggesties aanleveren, op korte termijn? Dit kan. We zijn laagdrempelig, gemakkelijk benaderbaar en vinden persoonlijk contact met de klant zeer belangrijk. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste kwaliteit leveren, en hebben we vele tevreden klanten. En daar zijn we trots op!

   10 jaar garantie!

   Veen Daktechniek werkt altijd met de beste materialen. Zo kunnen we u de beste kwaliteit garanderen, en kunt u zorgeloos van uw dak genieten. Wij zijn VCA gecertificeerd, en geven maar liefst 10 jaar garantie op door ons geleverde werkzaamheden! Zo weet u zeker dat u voorlopig droog zit.

   Specialistische dakdekker in Barendrecht en omstreken

   Voor een goede dakdekker in Barendrecht bent u bij Veen Daktechniek aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteit, voor een scherpe prijs. We werken in een grote straal rond Barendrecht, en zijn daarom de dakspecialist voor heel Zuid-Holland. Bovendien zijn we beschikbaar voor spoedklussen. Wij begrijpen maar al te goed dat dat soms nodig is. U kunt ons voor noodgevallen daarom 24 uur per dag bereiken!

   Vraag nu een offerte op maat aan!

   Wij leveren maatwerk, uw wensen zijn immers niet standaard. Materialen en geschatte uren spelen natuurlijk een rol in de uiteindelijke kosten. Bij Veen Daktechniek hebben we een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom maken we graag een offerte voor u! U kunt ons bellen op 06 – 1849 5432, of mail naar [email protected].