De dakdekker in Spijkenisse

Heeft u een dakwerker nodig in Spijkenisse of omstreken? Veen Daktechniek is uw partner. Wij verrichten alle nodige dakwerken voor u. Van dakreparaties tot montage en renovatie van het dak. Ook voor spoedklussen in Zuid-Holland kunt u ons contacteren. We zijn bereikbaar om u bij spoedgevallen te helpen. Bel naar 06-18495432 en we komen naar u toe.

Schade aan het dak, lekkages, het kan ontzettend vervelend zijn. Wacht u te lang met repareren, dan wordt het probleem alleen maar groter. Is het dak (gedeeltelijk) aan vervanging toe? Onze ervaren dakdekkers klaren deze klus. We gaan uiterst professioneel te werk. We luisteren naar uw wensen en zorgen dat uw dak weer jarenlang mee kan. We zijn gespecialiseerd in alle dakwerken.

diensten dak

Ervaren dakdekkers

Dankzij onze jarenlange ervaring krijgt u altijd de hoogste kwaliteit. Dit tegenover een zeer redelijke prijs. Veen Daktechniek biedt oplossingen voor ieder budget. Verleng de levensduur van uw dak en voorkom ernstige schade. We komen graag periodiek bij u langs voor een dakinspectie. Zowel voor het monteren als het vernieuwen van dakbedekking staan we voor u klaar.

We werken alleen met de beste materialen. U profiteert van de voordelen die onze dakbedekking heeft. Duurzaamheid is daar onderdeel van. Bitumineuze dakbedekking gaat zeer lang mee. Hierdoor heeft u vrijwel geen omkijken meer naar uw dak. Daarbij heeft deze weinig onderhoud nodig. Een regelmatige inspectie is meer dan voldoende om het dak goed te houden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
De offerte ontvangt u gratis van ons. U bepaalt zelf wat u met de offerte wilt doen.

Veen Daktechniek is uw hulp bij daklekkages

Daklekkage oplossen

Heeft u dak plotseling een lekkage? Hier bent u niet op voorbereid. Snel schakelen is van belang om flinke schade te voorkomen. De daklekkage wordt opgespoord en vakkundig verholpen. Het dak is weer schadevrij en netjes hersteld. Wij vinden het van belang dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt. Desnoods wordt een spoedreparatie verricht, we kunnen later terugkomen om deze reparatie deskundig af te ronden.

Veen Daktechniek voor uw dakwerkzaamheden in Spijkenisse

Veen Daktechniek is inzetbaar voor diverse dakwerkzaamheden. De werkzaamheden vallen onder de volgende categorieën:

 • Dakrenovatie
 • Dakreparatie
 • Dakonderhoud

Als dakwerker voeren we dakwerkzaamheden van al deze categorieën professioneel uit. Bij dakrenovaties worden de dakdelen vervangen en wordt dakisolatie geplaatst. Een dakreparatie kan gaan om de reparatie van uw bitumen dakbedekking of EPDM. Onder de noemer dakonderhoud wordt uw dak netjes onderhouden om schade te voorkomen. Hiervoor worden dakinspecties verricht en dakreinigingen uitgevoerd.

Goedkope dakdekker in Zuid-Holland

Een vakkundige dakdekker die ook nog eens heel betaalbaar is? Veen Daktechniek werkt goedkoop. Dit doet niets af aan de resultaten, we staan voor hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijs. Vraag een gratis offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. U bent verzekerd van professionele hulp van ervaren dakdekkers. Nooit teveel betalen, toch service op maat. Wij leveren wat u nodig heeft.

Kosten van de dakwerken

Wat gaan de dakwerken kosten, mocht u ze door ons laten verrichten? De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. We kunnen wel een prijsindicatie geven zodat u weet wat u kunt verwachten. Onderstaand de prijsindicaties per dienst. De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 • Reparaties van het dak
  Reparatie plat dak: tussen €150 en €250 per M2, met bitumen worden de zwakke punten vervangen.
  Reparatie hellend dak: tussen €175 en €275 per M2, met dakpannen worden de zwakke punten vervangen.
 • Toplaag van een plat dak vervangen
  De prijs is afhankelijk van de grootte van het dakoppervlakte. U kunt uitgaan van €45 tot €75 per M2. De uiteindelijke M2 prijs is inclusief arbeid en materiaal, met daarbij 10 jaar garantie.
 • Geheel plat dak vervangen
  De prijs is afhankelijk van de grootte van het dakoppervlakte. U kunt uitgaan van €85 tot €125 per M2. De uiteindelijke M2 prijs is inclusief arbeid en materiaal, met daarbij 10 jaar garantie.
 • Dakinspectie plus rapportage
  Rapportage (foto’s), uitleg en conclusie. De standaard prijs is €145.
 • Dakonderhoud
  De prijs is voor dakonderhoud en een controle op vuil is tussen de €100 en €200. Dit is inclusief arbeid en materiaal.
 • Dakkapellen
  De prijs voor dakkapellen is afhankelijk van veel factoren. Hoe groot is de dakkapel, kunnen we de dakkapel eenvoudig bereiken? De prijs is vanaf €680 en varieert tussen de €45 per m2 en €75 per m2. Dit betreft de toplaag. We geven dan 10 jaar garantie en de prijs is inclusief arbeid en materiaal.

De arbeid manuren hebben we reeds in de prijzen verwerkt. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. U weet bij ons precies waar u aan toe bent!

  Waardoor worden de kosten van dakwerken bepaald?

  De kosten van verschillende dakdekkers in Spijkenisse lopen nogal uiteen. De uurtarieven liggen ver van elkaar. Ieder dakbedrijf bepaalt zelf wat de verschillende dakwerkzaamheden kosten. Het type dakwerk is van grote invloed op de prijs. Ook de materialen die worden gebruikt bepalen de uiteindelijke prijs van de klus. De kosten zijn beïnvloed door de volgende factoren:

  • Het uurtarief van een dakdekker
  • De kosten van de materialen
  • Het soort dakwerk

  Bij Veen Daktechniek bent u zeker van de allerlaagste prijs. We vinden uw tevredenheid het allerbelangrijkst. Daarbij moet de service van een dakdekker voor iedereen toegankelijk zijn. Het dak beschermt uw volledige woning. Hier moet vakkundig mee om worden gegaan. Wij bieden professionele hulp voor uw dak tegen lage prijzen.

  Op zoek naar een dakdekker uit uw regio?
  Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

  Voordelen van een dakdekker in de regio Spijkenisse

  Dakwerken Spijkenisse

  Heeft uw dak werkzaamheden nodig? Schakel Veen Daktechniek in! We werken in de hele regio Spijkenisse. U moet vooral niet zelf het dak op willen klimmen wanneer dit niet nodig is. Wij werken deskundig en nemen de nodige maatregelen om dit veilig te kunnen doen. De voordelen van een dakdekker hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs
  • Voorkom problemen, klim niet zelf het dak op
  • U bent verzekerd van een compleet waterdicht dak
  • Professioneel en persoonlijk advies, op maat voor uw dak en wensen

  Wat voor dakwerken voeren we uit?

  We zijn inzetbaar voor verschillende dakwerken. Wat uw dak ook nodig heeft, wij voeren het voor u uit. Daarom kunt u ons bellen voor dakproblemen. Lekkages aan uw plat dak worden direct verholpen. We komen ook langs om uw dak te vervangen wanneer uw huidige dakbedekking niet meer voldoet.

  Schakel onze dakwerkers in voor:

  • Dakreparaties
  • Dakonderhoud
  • Dakrenovaties
  • Het plaatsen van nieuwe daken
  • Het plaatsen van dakbedekking

   Dakonderhoud- en reparaties in Spijkenisse

   Heeft u last van een daklekkage in een plat dak of hellend dak? In dit geval moet de lekkage zo snel mogelijk gerepareerd worden. Door snel te schakelen voorkomt u ernstige waterschade in uw woning. Meubelen, wanden en plafonds worden gespaard. Voorkom nare verrassingen door hoge reparatiekosten. Bel ons op voor uw spoedklus. We komen direct uw kan op.

   Iedere dakreparatie is anders. We kijken per situatie wat er precies moet gebeuren. Zo verschilt het repareren van platte daken veel van hellende daken. Een plat dak is, over het algemeen, binnen een paar uur gerepareerd. De dakdekker plaatst een reparatiestrook op de huidige dakbedekking.

   Een dakreparatie is als een pleister op een wond voor uw dak. Bij iedere reparatie aan uw dak in Spijkenisse wordt het volledige oppervlak iets zwakker. Heeft u vaak uw dak laten repareren? De kans op lekkage wordt in dit geval alsmaar groter. Mocht de schade te groot worden, dan raden we u aan om de volledige dakbedekking van uw woning te vervangen.

   Neem contact met ons op

   Vraag vrijblijvend een offerte aan! We maken de offerte voor u op maat. Aan de hand van de offerte kunt u een beslissing nemen over uw dak. Heeft u nog vragen over onze dakwerkzaamheden? Stuur ons een e-mail. Direct in contact met de juiste vakman voor uw dak. We houden u op de hoogte van onze klus en bezitten de nodige kennis over het dakdekken.

   Onze dakdekkers hebben kennis van de nieuwste technieken voor daken. We volgen de laatste updates op de voet. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, dit om u de beste hulp te kunnen bieden aan uw dak. Veen Daktechniek is uw dakdekker in Spijkenisse.