Dakrenovatie

Is uw dak aan vernieuwing toe? Denk dan eens aan dakrenovatie! Voor aanvragen of informatie kunt u ons e-mailen naar [email protected] of voor directe hulp en spoed?

BEL NU : 06-1849 5432

Het dak eraf met onze dakrenovatie

Net als vele andere objecten in en rondom het huis is ook uw dak onderhevig aan ouderdom en schade. Met goed onderhoud is er vaak nog een hoop te redden aan uw dak.

Het kan echter voorkomen dat reparatie niet meer mogelijk is; uw dak is bijvoorbeeld te poreus of krakkemikkig. Dan is dakrenovatie de enige oplossing. Maar ook in andere gevallen is renovatie een goede optie. Wilt u bijvoorbeeld minder tijd kwijt zijn aan het onderhouden van uw dak? Dan is bitumineuze dakbedekking een goed alternatief waarmee u veel geld en tijd bespaart. Is uw dak tochtig of missen er dakpannen? Ook dan biedt een dakrenovatie uitkomst. Wij plaatsen dakisolatie en vullen tochtgaten op. Zo zit u er weer warm bij en ziet uw huis er tevens aan de buitenkant weer verzorgd uit.

Uw helpende hand in Zuid Holland!

We hebben een sterke naam opgebouwd in dakrenovatie. Wat maakt ons installatiebedrijf zo speciaal? Dat is het specialisme waar vanuit wij ons werk doen. Wij zijn zeer innovatief, ook in dakrenovatie. Onze dakdekkers zijn op de hoogste van de nieuwste en beste technieken in dakbedekking en dakrenovatie. Is uw dak aan renovatie toe? Neem contact op voor advies en offertes. Onze vakmannen staan voor u klaar in Barendrecht, Spijkenisse en Delft.