Veen Daktechniek is een dakdekker gevestigd in Zuid-Holland. U kunt ons inschakelen voor diverse soorten dakwerkzaamheden zoals het verhelpen van daklekkages in Heerjansdam. Vermoedt u een daklekkage? Neem dan vlug contact met ons op, het negeren van schade aan uw dak kan bij slecht weer grotere (en duurdere) gevolgen hebben.

Uw dakgoot laten repareren in Heerjansdam

Daklekkages kunnen onder andere in uw dakgoot ontstaan. Het goed (laten) onderhouden van uw dak en dakgoten is essentieel voor een lange levensduur en het voorkomen van lekkages. Ook voor dakgoot inspecties en onderhoud in Heerjansdam kunt u ons inschakelen. Mocht er toch al een lekkage ontstaan zijn, dan verhelpen we dit graag voor u.

Een lekkage aan uw dakkapel (spoed)

Wanneer u een dakkapel heeft kan ook hier een lekkage ontstaan. Dit kan gebeuren wanneer de dakkapel al wat ouder en beschadigd is, maar ook een nieuwe dakkapel die niet goed geplaatst is kan defecten vertonen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0618495432 voor noodreparaties in Heerjansdam.

Wanneer lekkages aan uw dak niet meer te verhelpen zijn

Door ouderdom en slijtage door barre weersomstandigheden zoals regen, wind en zon kunnen de materialen op uw dak uiteindelijk poreus worden. Wanneer één lekkage door slijtage ontstaat, zullen er wellicht op korte termijn meer volgen. Wanneer we dit tijdens een dakinspectie constateren, raden we vaak aan om te kiezen voor een complete dakrenovatie. Veen Daktechniek voert dakrenovaties vakkundig uit zodat uw dak er weer jaren tegen kan.

Meer weten over onze diensten en mogelijkheden?

Naast dakwerkzaamheden in Heerjansdam voert Veen Daktechniek ook loodgieterswerkzaamheden en installatiewerk uit. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden.

Heeft u een spoedklus? Bel dan naar 0618495432